пʼятниця, 22 серпня 2008 08:54

Якість сперми чоловіка залежить від його обличчя

Іспанські учені встановили, що сперматозоїди чоловіків з привабливою зовнішністю володіють підвищеною рухливістю і витривалістю, повідомляє ВВС News. У дослідженні взяли участь 66 чоловіків, привабливість яких оцінювалася трьома групами жінок. Чоловіки, якість сперми яких була найвищою, були названі привабливими жінками зі всіх трьох груп.

Як повідомила Марія Санчо-Наварро (MariaSancho-navarro) з університету Валенсії (UniversityofValencia), що проводила дане дослідження, головним критерієм привабливості чоловіків для жінок була симетричність рис обличчя. Також, за її словами, раніше було встановлено, що чоловіки з такими обличчями знаходяться в кращій фізичній формі і мало схильні до різних захворювань.

Одним з виновків, зроблених ученими, було те, що жінки, вибираючи собі привабливого партнера, насправді шукають найбільш здорового батька для своїх дітей, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Якість сперми чоловіка залежить від його обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі