неділя, 31 серпня 2008 10:24

Яким би було обличчя Майкла Джексона без пластичних операцій (ФОТО)

 
Журналіст і біограф Джексона Ренді Тарабореллі розкриває сумні подробиці життя 50-річного кумира. За останніх 30 років Тарабореллі стежив за життям і творчістю Майкла Джексона гранично пильно і встиг написати аж три книги про свого улюбленця. Напередодні 50-річного ювілею співця (день народження Джексона — 29 серпня) він вибухнув опусом в британській Daily Mail, а заразом попросив експерта-медика змоделювати змоделювати обличчя Джексона таким, яким воно могло було бути без втручання пластичних хірургів.
З картинки, що вийшла, на нас дивиться всміхнений, сповна моложавий і добродушний темношкірий чоловік. З реального фото Джексона — хвора і утомлена, схожа на манекен людина. За період в майже десять років (захоплення пластикою наздогнало співака на початку 80-х) Джексону зробили, за різними оцінками, від 4 до 10 операцій, у тому числі зміна форми лоба, корекція носа, зміна щік, губ і навіть  ямки на підборідді. Багато лікарів також говорять, що Джексон переніс штучне освітлення шкіри, проте сам співак стверджує, що зміна кольору його обличчя пов"язана не з пластичними процедурами, а з рідкою хворобою під назвою вітиліго (втрата пігментації окремих ділянок шкіри).

У будь-якому разі, сукупний результат всього вищепереліченого досить сумний. Джексон зіпсував не лише свою зовнішність, але і свою грандіозну кар"єру. Двадцять років тому він був співаком, що найбільше купується, і найбільш відомим артистом зі світі. Його концерти були найкращими, його диски розліталися з прилавків в момент, і що ж тепер? Рідкі появи на сцені, борги, що накопичилися, і звинувачення в педофілії привели до того, що замість світових турне, співак подорожує по вулицях Лас-Вегаса в інвалідному візку, оточений трьома своїми дітьми і купкою охоронців, повідомляє АиФ.
Зараз ви читаєте новину «Яким би було обличчя Майкла Джексона без пластичних операцій (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі