субота, 28 червня 2008 19:16

Який продукт замінює "Віагру"

Який продукт замінює "Віагру"
Гранатовий сік збільшує можливості чоловіка в ліжку, а щоденне вживання стакана цього соку рівнозначне прийому пігулки "Віагри". До такого висновку прийшли американські учені, які вивчали дане питання.

Майже половина чоловіків, які брали участь протягом місяця в експерименті, зізналися в швидшій ерекції. Вважається, що багатий антиоксидантами сік покращує подачу крові до чоловічого статевого органу.

В ході експерименту 52 волонтери у віці від 21 до 70 років зі статевими проблемами середнього рівня випивали близько 200 г соку за вечерею.

"Гранатовий сік має величезний потенціал при лікуванні дисфункції ерекції", - вважає дослідник доктор Крістофер Форест з Університету Каліфорнії (Лос-Анджелес).

Гранат вже відомий своїм позитивним впливом на хворих серцевими захворюваннями і при лікуванні раку простати. Цей фрукт містить більше антиоксидантів, ніж будь-який інший сік, чай або червоне вино, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Який продукт замінює "Віагру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі