вівторок, 19 серпня 2008 09:47

Які калорійні сюрпризи чекають на нас у ресторані

Які калорійні сюрпризи чекають на нас у ресторані

Для багатьох з нас відвідини ресторану все ж таки не є чимось буденним. У такі моменти хочеться собі дозволити і те і це, і щоб назавтра ніяких наслідків. Але, як ви вже, напевно, помітили, в меню є високі ціни, але немає інформації про калорійність, тому озбройтеся нею заздалегідь.

Ось такі міни вам можуть зустрітися:

Супи і особливо супи-пюре. Люди люблять думати про супи як про здорову їжу, але насправді майже всі ресторанні супи заряджені величезною кількістю жирів і холестерину. Одна порція супу-пюре може містити 11 грамів жирів, що є 17% від денної норми.

Цибульна "квітка" і інша смажена краса. Ніхто не вважає що зажарена цибуля корисна для здоров"я, але ви напевно не здогадуєтеся, наскільки вона шкідлива. При готуванні рідина в продуктах цілком замінюється жиром, і чим більші шматки, тим все гірше, через необхідність обсмажити з усіх боків. Тому Цибульна квітка може один містити 2710 кілокалорій. Більш ніж цілий обід, навіть якщо розділити його на четверо.

Кекси. Маленькі кексики, не найгірше, напевно, що можна з"їсти вийшовши з будинку. Але навіть низькокалорійний кекс із Старбакс один дає вам 380 кілокалорій. І це низькокалорійний.

Порції м"яса. Сьогодні ресторанна порція м"яса може бути в 4-8-10 разів більше того, що рекомендується людині з"їдати за один раз. Тому будь-яка порція м"яса більша 170 грамів повинна супроводжуватися пігулкою для пониження холестерину.

Газована вода. Проблема з газованою водою навіть не в тому, що вона шкідлива, а в тому, що через невисоку ціну ми просто не помічаємо, як багато ми її п"ємо не позбавляючись від спраги при цьому. Пригадайте про шість ложок цукру в баночці газованої води, може бути це вас змусить обмежитися одним стаканом, повідомляє Newsland

Зараз ви читаєте новину «Які калорійні сюрпризи чекають на нас у ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі