понеділок, 01 вересня 2008 09:36

Яка кількість сексу оптимальна для чоловіків

Фінські учені провели дослідження і з"ясували, що чоловіки у віці, які відмовляються від регулярного статевого життя, в два рази частіше страждають еректильною дисфункцією, ніж чоловіки, які займаються сексом щонайменше раз на тиждень, пише TheMedGuru.

За словами глави дослідницької групи Юха Коскимаки, ніж більше сексу, тим менше вірогідність того, що чоловік перетвориться на імпотента. На підтвердження своєї теорії фахівці провели дослідження. Але спершу вивчили анкети 989 фіннів у віці від 55 до 75 років, які на момент початку дослідження не страждали еректильною дисфункцією.

Чоловіки у віці, які відмовляються від регулярного статевого життя, в два рази частіше страждають еректильною дисфункцією, ніж чоловіки, які займаються сексом, як мінімум, раз на тиждень

Проте після п"яти років спостережень виявилось, що з 1000 учасників еректильна дисфункція розвинулася в 79 випадках у чоловіків, які займалися сексом рідше за один раз на тиждень. Також проблеми з сексуальним здоров"ям почалася у 32 чоловіків, що присвячують любовним утіхам лише один день в тиждень.

А ось ті чоловіки, які вели активне статеве життя, тобто займалися сексом, як мінімум, три рази на тиждень, менше інших страждали від еректильної дисфункції - всього 16 випадків захворювання.

До того ж, учені виявили взаємозв"язок між уранішньою ерекцією і еректильною дисфункцією. Виявилось, немолоді чоловіки, у яких уранішня ерекція буває 1 раз на тиждень, в 2,5 разу більше ризикують постраждати від еректильної дисфункції, ніж чоловіки, у яких уранішня ерекція спостерігається 2-3 рази на тиждень.

Відомо, що у всьому світі близько половини чоловіків у віці від 40 до 70 років має проблеми з ерекцією. Як правило, еректильна дисфункція виникає із-за гормональних порушень або після важких захворювань. До того ж, на розвиток цієї дисфункції сильно впливає прийом ліків, транквілізаторів і алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Яка кількість сексу оптимальна для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі