вівторок, 22 квітня 2008 08:57

Як зробити жіночі груди привабливими

Як зробити жіночі груди привабливими
Груди - одна з найпривабливіших частин жіночого тіла. Бути власницею красивих грудей хоче будь-яка жінка, про що говорить зростаюча в геометричній прогресії кількість пластичних операцій. Але й не можна випускати з уваги, що будь-яке хірургічне втручання зв"язане з певним ступенем ризику. Надати красивої форми, повернути пружність і тонус ваших грудей можна, вдаючись і до менш радикальних методів. Спеціальні вправи, що збільшують масу грудного м"яза, підтягають її, допоможуть досягти бажаного результату.

1. Початкове положення - стоячи на колінах, носки покадіть на край стільця. "Переступаючи" руками, на рахунок 1-4 відійдіть від стільця, випрямляючи ноги, на рахунок 5-8 поверніться в в.п. (3-5 разів)

2. Початкове положення - носки на краю стільця, руками упріться в підлогу, ноги і все тіло випрямте. Віджимайтеся від підлоги.

3. Початкове положення - стоячи на колінах, руки набагато ширші за плечі. Віджимайтеся від підлоги, згинаючи руки в ліктях, грудьми торкайтеся підлоги. Для більшого розтягування грудного м"яза передпліччя тримаєте перпендикулярно підлозі.

4. Початкове положення - лежачи на спині, підклавши гумовий еспандер під лопатки. Поволі піднімайте руки вгору, розтягуючи еспандер, і також поволі опускайте.

5. Початкове положення - стоячи прямо, ноги ширші за плечі, носки нарізно. Руки з гантелями вагою 2-2.5 кг зігнуті перед грудьми. Розведіть руки в сторони, потім енергійно з"єднаєте перед грудьми. З часом можете ускладнити вправу, одночасно з рухом руками в сторони виконуючи напівприсідання.

6. Початкове положення - стоячи прямо, ноги ширші за плечі, носки нарізно. Руки з гантелями розведені в сторони на рівні плечей і злегка зігнуті у ліктях. Відводьте руки назад, зводячи лопатки.

7. Початкове положення - лежачи спиною упоперек стільця або широкої лавки, зігнуті в локтях руки з гантелями вагою від 3 до 5 кг заведіть за голову. Опустіть руки до стегон, поверніться в в.п.

8. Початкове положення - стоячи прямо, руки зігнуті перед грудьми, долоні складені. Щосили стискайте і розслабляйте долоні, утримуючи кожне положення 2-3 секунди. Фотомоделі та манекенниці повторюють цю улюблену вправу, просту, але ефективну, сотні разів, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити жіночі груди привабливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі