неділя, 31 серпня 2008 14:01

Як зробити пальці красивими

Як зробити пальці красивими
Краса пальців певною мірою дається природою. Але проте багато людей самі винні в тому, що їх руки виглядають не кращим чином. За руками потрібно доглядати змолоду. Втім, як і за всім іншим, повідомляє Не Болей.

Товстими, вузлуватими пальці стають, коли під шкірою скупчується жир. Варто лише від нього позбавитися, пальці тут же стають стрункими і привабливими. Якщо ви виконуватимете наведені нижче вправи, успіх вам буде забезпечений. Належать вони японському фахівцеві з точкового масажу Й. Цуцумі.

Вправа 1. Обидві руки підніміть в сторони на рівень плечей. Довільно потрясіть, покрутіть кистями протягом 30 с. Потім помасажуйте кожен палець протягом 1 - 2 хвилин (знаєте, як це роблять манікюрниці?) Пальці потрібно масажувати, повертаючи кисті, ніби їх угвинчуючи.

Вправа 2. Подушечкою великого пальця натискуйте на точку, яка знаходиться в тому місці, де зазвичай носять годинник. Виконайте 10 разів.
Зараз ви читаєте новину «Як зробити пальці красивими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі