понеділок, 16 червня 2008 12:34

Як за пару хвилин в день досягти ідеальної фігури

Як за пару хвилин в день досягти ідеальної фігури
Думаєте добитися чудової фізичної форми можна тільки шляхом важких, багатогодинних тренувань? А ось канадські учені так не вважають і в доказ приводять результати дослідження, проведеного в жовтні минулого року.

Сформувавши 3 групи, до складу яких увійшли учасники експерименту, учені розробили спеціальну програму тренувань. Перша група повинна була щодня займатися будь-яким видом спорту, за умови, що тривалість одного тренування складе не більше 2 годин, а інтенсивність фізичного навантаження повинна бути слабкою. Заняття для другої групи тривали вже 10 хвилин, інтенсивність навантаження - середня. І, нарешті, третя група приділяла заняттям спортом всього 2 хвилини в день, але за цей час необхідно було, що називається, "викластися по повній".

Після певної кількості часу, з"ясувалося, що фізична форма учасників дослідження, які належать до різних груп, знаходиться на одному рівні. Підвівши підсумок експерименту, учені провели паралель між фізичною формою людини і інтенсивністю навантажень, що здійснюються під час тренування, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як за пару хвилин в день досягти ідеальної фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі