субота, 19 квітня 2008 16:37

Як впливає вода на шкіру

Як впливає вода на шкіру
Виявляється, українські фахівці в області косметології запропонували "водну" програму поліпшення стану шкіри і мають намір довести її ефективність в ході публічного експерименту.

Адже результати останніх досліджень російських і канадських учених-дерматологів засмутили немало жінок: 90% омолоджуючих косметичних засобів не тільки не уповільнюють, а навпаки, прискорюють процес старіння шкіри. Учені виявили і довели факт, що креми навіть з 11% масовою часткою жирів збільшують темпи в"янення шкіри. А більшість косметики, що випускається нині, містить близько 40% цих речовин.

Фахівці в області косметології Київського Інституту краси запропонували альтернативний підхід до збереження молодості шкіри. У основі його - використання води курортного походження з певним складом. Комплексна програма регенерації шкіри передбачає як пиття такої води по спеціальній схемі, так і зовнішнє застосування у вигляді простих водних процедур і "водного" масажу обличчя, які кожна жінка зможе виконати в домашніх умовах, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Як впливає вода на шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі