четвер, 22 травня 2008 10:19

Як визначити чоловічу сексуальність

Як визначити чоловічу сексуальність
Американські учені з Університету Олбані вирішили науково підтвердити або спростувати залежність сексуальної привабливості людини від тембру його голосу. Вони записали голоси групи чоловіків і жінок і попросили 149 представників обох статей оцінити їх привабливість.

З"ясувалося, що голоси, що найбільш запам"яталися і сподобалися, належали людям, які почали сексуальне життя раніше, ніж це зазвичай прийнято.

Детальний аналіз подробиць біографії власників красивих голосів підтвердили припущення учених: вони виявилися розпусниками і ласолюбами, які часто міняють статевих партнерів. Фігури сладкоголосих осіб виявилися не менш привабливими - вони повністю відповідали класичним канонам краси жіночого і чоловічого тіла. "Нам вдалося встановити так само і те, що в нашому голосі присутня інформація про нашу сексуальну поведінку і навіть форми тіла", - зробив висновок один з авторів дослідження Гордон Геллап, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як визначити чоловічу сексуальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі