2 крок Овочі. Також як і фрукти швидко розщеплюються. Їсти їх можна у будь-який час дня. Овочі хороші поєднуються один з одним, з білками, з жирами, вуглеводами. Краще не поєднувати з молоком і фруктами.
3 крок Крохмальні продукти. Макарони, крупи, хліб, картопля, кукурудза. Розщеплюються набагато довше за овочі і фрукти. Не поєднуються з молочними продуктами (каша або пластівці з молоком - погана ідея), з цукром і фруктами, з білками.
4 крок Білкові продукти. М"ясо, риба, молочне і кисломолочне, гриби. Повільно і важко розщеплюються. Вся білкова їжа окрім молока важка і перетравлюється довго, краще не їсти її після 19 годин. Білки поєднуються з жирами. Не поєднуються з крохмальними продуктами, з фруктами і цукром.
5 крок Зелень. Дуже швидко розщеплюється. Поєднується зі всіма продуктами!
6 крок Жири. Жири розщеплюються вкрай довго. Якщо вживаєте жири, то робіть це в кінці їжі. Поєднуються із зеленню, з крохмальною їжею, наприклад, каша з маслом. Допустиме поєднання жирів з фруктами, наприклад. полуниця із сливками.
7 крок Цукор. Варення, цукор, сиропи. Цукор розщеплюється швидко, якщо вживати його окремо від всіх продуктів. Тільки мед можна поєднувати з іншими продуктами. Але пам"ятаєте, мед не треба нагрівати, повідомляє Не Болей.
Коментарі