субота, 17 травня 2008 10:38

Як позбутися соромливості та стати впевненим у собі

Як позбутися соромливості та стати впевненим у собі
Соромливі люди дуже невпевнені у собі і у них часто через це виникають проблеми. Вчені розробили спеціальні ліки, які допоможуть таким людям справитися з своєю соромливістю і стати упевненішими у собі.

Окситоцин - це природний "гормон обнімання", який викидається в мозок під час сексу. Довгий час лікарі використовували його, щоб викликати пологи і стимулювати появу молока у молодих матерів.

Наразі вчені вважають, що цей гормон може використовуватися як ліки, що допомагають змінити деякі риси характеру. Він не тільки може використовуватися для лікування дуже соромливих людей, але також здатен допомогти при депресії і дітям, що страждають на аутизм.

Вчені упевнені, що окситоцин може бути дуже корисний на ранній стадії аутизму. Але зараз дуже важко отримати дозвіл на те, щоб застосовувати ці ліки дітям.

В університеті Цюріха (Німеччина) створили спрей, що рятує від соромливості і допомагає людям легше спілкуватися. Новий препарат дуже легкий у використанні: його досить пшикати собі в ніс, і тут же піднімається відчуття упевненості в собі, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися соромливості та стати впевненим у собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі