неділя, 14 вересня 2008 15:34

Як позбутися печії в шлунку домашніми методами

Як позбутися печії в шлунку домашніми методами

Кожен з нас хоч би раз страждав від печії. Відчуття не з приємних. Що робити, якщо під рукою немає ніяких засобів від печії, коли вони такі потрібні?

Порада 1. Народній медицині з давніх часів відомий такий простий засіб як овес або ячмінь. Все що вам потрібно буде зробити - це пожувати протягом декількох хвилин декілька зерен ячменю або вівса, глитаючи слину. Печія повинна зникнути.

Порада 2. Протріть або розтовчіть в ступці волоські горіхи або солодкий мигдаль. Приймайте товчені горіхи по одній столовій ложці через невеликі проміжки часу, поки неприємні відчуття не зникнуть.

Порада 3. Гарним засобом від печії є сік сирої картоплі. Приймайте його один-два рази на день по одній столовій ложці (при сильній печії по дві). Приймати слід тільки щойно вичавлений сік.

Порада 4. Пийте мінеральну лужну воду. Слід зазначити, що необхідно брати воду тільки в скляних пляшках.

Порада 5. Допомогти при печії можуть і яйця, точніше яєчна шкаралупа. Зваріть яйця, очистіть їх від шкаралупи, після чого ретельно її потовчіть. Три рази на день приймайте по половині чайної ложки товченої шкаралупи.

Порада 6. Якщо печія повторюється щодня і ніякі засоби не допомагають, то необхідно кожний день натщесерце з"їдати тарілку гречаної каші. Крім того, важливо пити багато води і максимально обмежувати кількість жирної їжі в своєму щоденному меню.

newsland.ru

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися печії в шлунку домашніми методами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі