понеділок, 05 травня 2008 09:35

Як позбутися целюліту і оздоровити шкіру обличчя

Як позбутися целюліту і оздоровити шкіру обличчя

Оскільки всім нам хочеться зустріти літо в здоровому тілі, то нам слід цьому посприяти. Вашій увазі ми пропонуємо рецепти, які можуть вам допомогти справитися з целюлітом і привести в порядок шкіру обличчя. Всі запропоновані рецепти не вимагають складних інгредієнтів і прості в приготуванні.

Для того, щоб приготувати маску для обличчя, яка очищає, омолоджує і живить шкіру обличчя, вам буде потрібно дві столові ложки пива, дві столові ложки манної крупи, півстакану молока, одна столова ложка листя кропиви і одна чайна ложка рослинного масла.

Зваріть манку в молоці, змішайте її з подрібненим кропив"яним листям, пивом і маслом, накрийте кришкою і залишіть настоюватися протягом п"яти хвилин.

Отриману суміш в теплому вигляді накладіть на обличчя і тримаєте її тридцять хвилин, після чого змийте теплою водою.

Корінь кропу завдяки своїм сечогінним властивостям виводить з організму шлаки і нормалізує роботу ендокринних залоз. Чудово виводить вологу з тканин береза. Відвар з хвоща тонізує тканини і сприяє схудненню. Прекрасним засобом від целюліту є ванни з рослинними екстрактами.

Для того, щоб приготувати цілющу ванну, візьміть триста грамів трав"яної суміші: лаванда, розмарин, майоран, хвощ, плющ, материнка, шавлія і чебрець.

Всі ці збори можна придбати в аптеці. Весь цей букет трав додайте у ванну.

Приймати її слід протягом п"ятнадцяти хвилин, але не частіше за два рази на тиждень.

Ви доб"єтеся подвійного ефекту, якщо чергуватимете такі ванни з масажем, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися целюліту і оздоровити шкіру обличчя ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі