четвер, 03 квітня 2008 15:24

Як позбавитися від целюліту без особливих зусиль

Як позбавитися від целюліту без особливих зусиль

Ви знайдете масу виправдань для того, щоб не робити зарядку (немає ні часу, ні сил), ви можете виправдати неприязнь до дієт (врешті-решт, це дійсно буває шкідливо для здоров"я), ви можете не ходити до масажистів і косметологів (тому що це дорого). Але раз вже ви зараз сидите у ванній, значить, час знайшовся. І сили не витрачаються.

Самий час "зігнати жири", не напружуючись. Для цього потрібно пром"яти і пощипати свої проблемні (целюлітні) зони. Дію масажу можна підсилити, правильно відібравши трав"яні, масляні або соляні добавки для ванни. Добре сприяють прибиранню целюліту і підвищенню м"язового тонусу лаванда, розмарин, м"ята, шавлія, цитрусові.

Ванну треба приймати хвилин 20 - до явного прогрівання целюлітних місць. Після чого прямо у воді приступаємо до масажу проблемних зон - "галіфе", сідниць, живота. Врахуйте тільки, що, масажуючи живіт, треба як слід напружити його м"язи. Потріть проблемні зони махровою рукавицею, ликовою мочалкою або щіткою з натуральною щетиною (стегна - від низу до верху, живіт - за годинниковою стрілкою навколо пупка) - до явного відчуття паління. Відпочиньте хвилин 5, а потім приступайте до основної і найдієвішої частини ванного масажу - пощипування.

Великими і вказівними пальцями обох рук захоплюйте складку шкіри разом з підшкірним жиром. Кожній проблемній зоні потрібно присвячувати не менше 8-10 хв такого масажу. Після чого сполосніться в душі і змастіть шкіру спеціальним молочком, повідомляє Ukrindustrial.

Зараз ви читаєте новину «Як позбавитися від целюліту без особливих зусиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі