субота, 12 квітня 2008 13:33

Як позбавитися від целюліту

Для цього потрібно під час прийому ванни пром"яти і пощипати свої "проблемні" зони.

Дію масажу можна підсилити, правильно відібравши трав"яні, масляні або соляні добавки для ванни. Добре сприяють прибиранню целюліту і підвищенню м"язового тонусу лаванда, розмарин, м"ята, шавлія, цитрусові.

Ванну треба приймати хвилин 20 - до явного прогрівання целюлітних місць. Після цього прямо у воді приступаємо до масажу проблемних зон - "галіфе", сідниць, живота. Врахуйте тільки, що, масажуючи живіт, треба як слід напружити його м"язи. Потріть проблемні зони махровою рукавицею, ликовою мочалкою або щіткою з натуральною щетиною (стегна - від низу до верху, живіт - за годинниковою стрілкою навколо пупка) - до явного відчуття паління. Відпочиньте хвилин 5, а потім приступайте до основної і найдієвішої частини ванного масажу - пощипування.

Великими і вказівними пальцями обох рук захоплюйте складку шкіри разом з підшкірним жиром. Кожній проблемній зоні потрібно присвячувати не менше 8-10 хв такого масажу. Після чого сполосніться в душі і змастіть шкіру спеціальним молочком, повідомляє Ukrindustrial.

Зараз ви читаєте новину «Як позбавитися від целюліту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі