вівторок, 26 серпня 2008 10:51

Як побороти целюліт без особливих зусиль

Як побороти целюліт без особливих зусиль
Ви знайдете масу виправдань для того, щоб не робити зарядку (немає ні часу, ні сил), ви можете виправдати неприязнь до дієт (врешті-решт, це дійсно буває шкідливо для здоров`я), ви можете не ходити до масажистів і косметологів (тому що це дорого). Але раз вже ви зараз сидите у ванні, значить, час знайшовся. І сили не витрачаються.

Саме час "зігнати жири", не напружуючись і не турбуючи свою лінь-матінку. Для цього потрібно нам"яти і прощипати свої проблемні (целюлітні) зони. Дію масажу можна підсилити, правильно підібравши трав`яні, олійні або соляні добавки для ванни. Добре сприяють прибиранню целюліту і підвищенню м`язового тонусу лаванда, розмарин, м`ята, шавлія, цитрусові.

Ванну треба приймати хвилин 20 — до явного прогрівання целюлітних місць. Після чого прямо у воді приступаємо до масажу проблемних зон — "галіфе", сідниць, живота. Врахуйте тільки, що, масажуючи живіт, треба як слід напружити м`язи. Потріть проблемні зони махровою рукавицею, мочалкою або щіткою з натуральною щетиною (стегна — від низу до верху, живіт — за годинниковою стрілкою навколо пупка) — до явного відчуття печіння. Відпочиньте хвилин 5, а потім приступайте до основної і найдієвішої частини ванного масажу — пощипування.

Великими і вказівними пальцями обох рук захоплюйте складку шкіри разом з підшкірним жиром. Кожній проблемній зоні потрібно присвячувати не менше 8-10 хвилин "щипального" масажу. Після чого обполосніться в душі і змастіть шкіру спеціальним молочком, повідомляє vilar-mgu.ru.

Зараз ви читаєте новину «Як побороти целюліт без особливих зусиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі