понеділок, 26 травня 2008 11:32

Як оздоровити волосся

Як оздоровити волосся
Напевно, кожна жінка хоче, щоб її волосся було красивим і здоровим. Але не завжди є можливість купувати дорогі косметичні засоби. Це зовсім не обов`язково, адже можна і в домашніх умовах з успіхом доглядати за волоссям.

При випадінні і ламкості волосся найбільш ефективними є маски з білої глини. За допомогою жовтої глини можна позбавитися лупи, а зелена глина позбавить від себореї. Блакитна глина наситить волосся киснем, відмінно очищає і захищає їх. Червона глина ж заспокоїть подразнену шкіру голови.

Для сухого і нормального волосся чудово підходять маски з кислого молока і кефіру. Нанесіть на волосся кефір або кисле молоко, після чого м`якими масажуючими рухами втирайте їх у волосся, а потім накроюйте волосся плівкою і пов`яжіть рушник. Тримати таку маску слід протягом п`ятнадцяти хвилин, а після закінчення цього часу змити теплою водою.

Хлібно-трав`яна маска є досить поширеною і ефективною.

Для її приготування вам потрібно у рівних частинах змішати шавлію, ромашку, подорожник і материнку, після чого одну столову ложку одержаної трав`яної суміші потрібно залити одним стаканом кип`ятку. У цьому настої потрібно розмочити чорний хліб, а одержану кашку нанести на волосся і шкіру голови і втерти. Лишити на дві години.

Після закінчення цього часу волосся слід вимити теплою водою, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як оздоровити волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі