пʼятниця, 24 жовтня 2008 07:49

Як назавжди позбавитися від лупи

Як назавжди позбавитися від лупи

Якщо ви не можете позбавитися лупи, а жодні шампуні не здатні вирішити проблему, ми дамо вам кілька рецептів, які прийнято називати народними. Можливо, саме вони допоможуть вам позбутися проблеми, тим паче, що вони посприяють здоров"ю вашого волосся.

Змішайте півтори столові ложки кефіру з такою ж кількістю горілки і одним свіжим курячим яйцем. Всі інгредієнти перемішайте між собою і одержану суміш втирайте в шкіру голови через день.

Можна збити в піну одне-два яйця і цим засобом вимити голову. Після цього шкіру голови змастіть медом і залиште на годину, після чого змийте волосся теплою водою без використання мила.

Візьміть чотири столові ложки чебрецю і залийте його кип"ятком, залиште на вогні на десять хвилин, після чого процідіть і відіжміть. Половину відвару втирайте в шкіру голови, не змиваючи, другу половину використовуйте наступного дня.

Підігрійте оливкову олію і, не остуджуючи, нанесіть на шкіру голови за допомогою ватного тампона. Помасажуйте голову і накрийте целофаном. Залиште на двадцять хвилин, після чого вимийте голову.

Можна скористатися і таким лікувальним засобом: змішайте 25 мл касторової олії з дванадцятьма краплями евкаліптової, нанесіть суміш на волосся.

Якщо ваше волосся сухе, то за двадцять-тридцять хвилин до миття голови слід зробити масаж із застосуванням касторової і рослинної олії, які слід узяти по одній столовій ложці кожної, додавши сік половини лимона.

Суміш втирайте в шкіру голови кінчиками пальців.

Якщо ж ви не можете позбавитися лупи при жирному типі волосся за півгодини до миття волосся, нанесіть на шкіру голови суміш з рівної кількості меду, соку алое, лимонного соку і касторової олії, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Як назавжди позбавитися від лупи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі