неділя, 02 листопада 2008 18:16

Як навчити чоловіка кохатися

Як навчити чоловіка кохатися

Можливо когось це дивує, але сексуально недосвідчених чоловіків на світі анітрохи не менше, ніж жінок. Далеко не всі чоловіки мають природний сексуальний талант, і далеко не всі набувають уміння, примножуючи кількість сексуальних зв"язків. А про молодих чоловіків, які тільки починають відкривати для себе світ сексу, годі говорити.

Як не парадоксально, але в недосвідченості чоловіків винні насамперед жінки. Саме жінки, не бажаючи образити партнера, імітують насолоду, якої насправді нема і близько. Така ситуація зустрічається нерідко, і вона шкодить як чоловікам, так і жінкам. Отже, сексуальна освіта просто необхідна, якщо жінка бажає добра і своїй  коханій людині, і собі.

Перші уроки потрібно проводити обережно, не варто шокувати партнера повідомленням, що він дилетант і нічого не вміє. Чоловіче самолюбство дуже вразливе, аби його не зачепити, доведеться удатися до невинного обману.

Бувають чоловіки, які під час інтиму постійно цікавляться, чи отримала оргазм жінка. Нав"язливі питання, звичайно ж, не сприяють поліпшенню обстановки, але відповідь "так чи ні" нічого не вирішить. Слід просто делікатно натякнути партнерові, що оргазм для жінки - не головне, головне - ласки, а недоречні питання заважають тій невимовній насолоді, яку ці ласки їй дають. Цього, швидше за все, буде досить, щоб питання припинилися.

Наступний крок навчання дещо складніший. Чоловіка необхідно позбавити стереотипів, нав"язаних дешевою літературою, еротичними журналами і неграмотними порадниками. Нерідко вони виникають, як результат невірної поведінки попередніх його партнерок. Робити це потрібно дуже делікатно. Один з випробуваних прийомів - ненав"язливо натякнути, що було б непогано приступити до спільного розучування дуже цікавого способу. І обережно приступати до цього вивчення, неквапливо відкриваючи і себе партнерові, і партнера для себе.

Іншими словами, якщо партнера турбує стан жінки, їй потрібно бути терплячою і поблажливою. І тоді секс з недосвідченим коханцем перетвориться на невичерпне джерело задоволення.

efamily.ru

Зараз ви читаєте новину «Як навчити чоловіка кохатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі