четвер, 02 жовтня 2008 23:10

Як найкраще уникати зморшок

Не варто у всьому покладатися на креми. Спершу потрібно знати хоча б, як правильно умиватися.

Макіяж знімається косметичним молочком, спеціальними засобами або косметичними вершками - тобто чимось жирним і вітамінним, що живить і зволожує клітки. Багато декоративних засобів, особливо пудри і тіні, підсушують шкіру, і їхню дію потрібно нейтралізувати.

Якщо шкіра суха – краще мити обличчя льодом. Зробіть заварку з липового цвіту, дайте їй настоятися близько години, додайте в неї декілька міліграм соку калини і заморозьте в "кубиках". Вранці протріть обличчя одним кубиком льоду – це відразу приведе його в тонус.  

Жирній і проблемній шкірі корисно влаштовувати трав"яні умивання, з ромашки і польового хвоща. При вугровому висипі можна кілька разів в тиждень полоскати обличчя відстояною кип"яченою водою із слабким розчином соди.

І всім без виключення корисні контрастні вмивання, спочатку теплою, а потім холодною водою. Маленькі "стреси" шкірі просто необхідні - вони активізують обмінні процеси, відкривають пори, змушуючи шкіру активніше дихати і роблять її сприйнятливішою до зволожуючого крему, повідомляє Не Болей.
Зараз ви читаєте новину «Як найкраще уникати зморшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі