неділя, 17 серпня 2008 17:39

Як найкраще доглядати руки

Як найкраще доглядати руки
Красиві і доглянуті руки - це дуже важливо для будь-якої жінки. Але далеко не кожна може дозволити собі регулярно відвідувати салони. Не варто зневірятися. Зробити свої руки красивими можна і самостійно в домашніх умовах.

Манікюр потрібно робити один раз на тиждень. Для того, щоб зробити манікюр в домашніх умовах вам буде потрібна ванна, пилочка, дерев"яна паличка для чищення нігтів, рідина для зняття лаку, манікюрні ножички, вата, лак для нігтів, а також крем для рук.

Спершу видаліть з нігтів старий лак за допомогою невеликої кульки з вати, змоченої рідиною для зняття лаку. Після цього покладіть руки у ванну і потримаєте їх там протягом п"яти хвилин. Після закінчення цього часу руки вийміть і відсуньте кутикулу. Якщо кутикула зрослася з нігтем, то спочатку слід змастити її кремом, а після цього відсунути. На паличку для чищення нігтів намотайте вату, скрутіть її в тонкий джгут, після чого, видаліть бруд з під нігтів. Після цього вам слід втерти крем в шкіру рук і кутикулу, злегка помасажувати їх, після чого потрібно видалити зайвий крем за допомогою вологого рушника.

Тепер можна наносити лак. Лак слід наносити точними легкими мазками, в напрямі від підстави до кінчика нігтя. Для того, щоб лак ліг гладко і красиво слід наносити в два пласти.

Не слід використовувати для миття рук дуже гарячу воду, оскільки вона сушить шкіру рук і нігті. Для чищення нігтів не можна використовувати гострі предмети. Якщо у вас ламкі нігті, то вам краще відмовитися від використання перламутрових лаків для нігтів, повідомляє Не болей.

Зараз ви читаєте новину «Як найкраще доглядати руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі