пʼятниця, 17 січня 2020 08:49

Як на Водохреще наворожити собі судженого: 9 способів

Як на Водохреще наворожити собі судженого: 9 способів
Щоб дізнатися ім'я майбутнього чоловіка, дівчина має вийти на вулицю й запитати першого зустрічного чоловіка, як його звати. Таким і буде ім'я судженого. Фото: Zaxid.net

19 січня відзначають Водохреще або Богоявлення - одне із найдавніших християнських свят. Цим святом закінчується святочний тиждень.

У ніч на Водохреще можна зазирнути у майбутнє. Це остання можливість для дівчат дізнатися про свою долю, не ризикуючи вчинити гріх. Після Водохреща вже не можна ворожити, УНІАН.

Ми зібрали кілька найпопулярніших ворожінь на Водохреще-2020.

На ім'я судженого. Щоб дізнатися ім'я майбутнього чоловіка, дівчина має вийти на вулицю й запитати першого зустрічного чоловіка, як його звати. Таким і буде ім'я судженого.

Ворожіння з черевиком (чобітком). Вийшовши з будинку, дівчина кидала його перед собою. В який бік чобіток носком упаде, звідти буде наречений. Якщо ж він вказав на її дім – сидіти їй ще цілий рік у дівках.

Ворожіння з гребінцем. Потрібно взяти гребінець і покласти його перед сном під подушку, попросивши судженого прийти розчесати волосся. Або, з'ївши перед тим щось солоне, попросити у нього води.

Ворожіння на картах. Покласти ввечері під подушку чотири королі з колоди карт. Наречений має наснитися у вигляді котрогось із королів.

За допомогою дзеркал. Для цього потрібно зробити тунель із двох дзеркал, зі свічками з двох боків. Опівночі в цьому коридорі має з'явитися постать судженого. З цим ворожінням пов'язано багато страшних історій, тож краще скористатися безпечнішими методами.

Ворожіння з перснем. Необхідно взяти 4 непрозорі чашки і розкласти в них перстень (ланцюжок), хлібну скоринку, тютюн і волоський горіх. Накрити кожну чашку папером і поміняти місцями. Кожна із дівчат обирає собі по одній чашці. Те, що виявлялося в чашці, символізує таке: хліб – до багатства і ситого життя; перстень або інша прикраса – суджений буде красунчиком; волоський горіх – наречений буде значно старшим і середнього достатку; тютюн – можливо, що чоловік куритиме.

Ворожіння на голках. Цей спосіб використовували, щоб дізнатися – чи бути весіллю. Тепер з його допомогою можна отримати відповідь про будь-які міжособистісні стосунки. Потрібно взяти дві голки і натерти їх будь-яким жиром (можна, салом). Голки опускають у стакан з водою і ставлять запитання. Якщо вони потонули, то буде якась неприємність; якщо зійшлися разом, то стосунки будуть близькими, ви отримаєте від людини те, що хочете; якщо "стали" у воді, але не зближуються, то стосунки будуть прохолодними; якщо голки розійшлися в різні боки, то ваші дороги ніколи не перетнуться.

Ворожіння на книгах. Це ворожіння для тих, у кого є бібліотека. Потрібно підійти до книжкової шафи, стати до неї спиною і взяти навмання книгу. Дивіться по автору: якщо він протилежної статі – зустрінете свою долю. Можете й ім'я прочитати. Ймовірно, так зватимуть і судженого. Якщо цікавлять події майбутнього року, то не ставте книгу на місце. Відкрийте її в довільному місці та прочитайте той уривок, який першим попадеться на очі. Спробуйте трактувати прочитане, зв'язати його зі своїм життям. Іноді можна отримати корисну пораду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Катерини: українки ворожать і закликають наречених

Ворожіння на телефоні. Якщо ви хочете дізнатися, чи буде у вас пара в новому році, то слід набрати на мобільному довільний номер. Послухайте відповідь: якщо дівчині відповість чоловічий голос – то чекайте змін у житті; жіночий – поки не судилося. Можна також ввічливо запитати про ім'я співрозмовника, повідомивши, що ви ворожите. Потім вибачитися за помилку і привітати людину зі святом. Постарайтеся не образити того, кого потривожили на Водохреще.

В січні відзначають багато важливих свят. В ніч перед Різдвом, тобто 6 січня, і в сам свято 7 січня люди завжди намагалися дізнатися свою долю, пише "Телеграф". З давнини залишилось багато різдвяних ворожінь, які можна зробити вдома. Особливо популярні ворожіння на любов, ім'я судженого, дату заміжжя, а також на те, що станеться в майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «Як на Водохреще наворожити собі судженого: 9 способів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі