середа, 06 серпня 2008 15:30

Як легко зняти перевтому

Для того, щоб наш організм не перевтомлювався від навантажень, які ми самі собі призначили, нам слід допомогти йому. Для цього можна звернутися за допомогою до народної медицини. Ці засоби допоможуть також привести організм в норму після сильної перевтоми.

Засіб 1. Для приготування цього засобу вам потрібно буде подрібнити два лимони, після чого залити їх стаканом горілки і стаканом води. Лимони повинні настоятися протягом доби, після чого слід додати в настій п"ятсот грамів подрібнених волоських горіхів і триста грамів меду. Отриманий засіб слід приймати за годину до їжі по одній столовій ложці.

Засіб 2. Можна також протягом двох тижнів приймати екстракт женьшеня, який продається в аптеках. Приймають його двічі в день по одній чайній ложці. Після закінчення двох тижнів перерви, курс слід повторити.

Засіб 3. Візьміть одну столову ложку плодів горобини і одну столову ложку плодів шипшини. Отриману ягідну суміш слід залити одним літром окропу, після чого, настояти в термосі всю ніч.

Засіб 4. Для порятунку від перевтоми можна також використовувати і вино з кульбаб. Для його приготування вам потрібно буде покласти квіткові головки в пляшку і залити їх холодною водою. Цю пляшку слід поставити на підвіконня. Настоювати засіб необхідно протягом двох днів. Після закінчення цього часу екстракт потрібно процідити і додати до нього п"ять-шість крапель спирту. Приймають цей засіб щодня вранці і увечері, наливаючи по чотири краплі під язик. Цей засіб допоможе вам зняти перенапруження, а також розслабитися, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як легко зняти перевтому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі