середа, 20 серпня 2008 16:49

10 простих способів спалити калорії

Неважливо, що ви їсте і в яких кількостях - незаперечним залишається той факт, що для схуднення потрібно спалювати більше калорій, ніж засвоювати. Ми вирішили скласти список 10 простих способів спалити 100 зайвих калорій щоденно, який і пропонуємо вашій увазі. Слідуйте нашим порадам - і незабаром станете стрункими, як берізка. Зрозуміло, якщо не забуваєте регулярно навідуватися в спортзал, повідомляє Не Болей.

10 способів швидко спалити калорії
1. Грайте з дітьми на відкритому повітрі (наприклад, в хрестики-нулі або квачі). Увечері зберіть команду з сусідської дітвори і весело проведіть з ними півгодини. І ним радість - і вам користь, і задоволення. Плюс 100 спалених калорій за 17 хвилин. Правда, навряд чи дітям вистачить півгодини, і вони напевно умовлять вас провести з ними ще годинку.

2. Не піддайтеся спокусі замовляти їжу в кафе, або піцу по телефону і потратьте півгодини на приготування смачного низькокалорійного обіду. Додаткова перевага - кількість споживаних калорій також зменшується.

3. Вранці хвилин 20 вигулюйте собаку (позичите сусідську, якщо у вас кішка). Хай ваш пес попустує на волі, а ви прокинетеся і приготуєтеся до динамічного дня.

4. Піддайтеся романтичному настрою. Всього півгодини повільних танців з чоловіком або бойфрендом - і ви не тільки зблизитеся з партнером, але і спалите горезвісні 100 калорій.

5. Знайдіть час для хобі. Наприклад, можете пограти в боулінг хвилин 15, хвилин 30 присвятити грі у фрісбі, 18 хвилин - грі в гольф, або зіграти 13 роздач в карти. Результат один - спалюємо ще 100 калорій.

6. Знайдіть час для спілкування з друзями і рідними. Година, проведена за спілкуванням з друзями в інтернет-чаті, або активне листування по електронній пошті протягом дня також допоможе вам позбавитися від 100 калорій (секрет - калорії спалює комп"ютерний набір).

7. Посадіть декілька квітів - і навесні зможете милуватися прекрасними квітками. Всього лише 20 хвилин садівництва на день - і ста калорій як не було.

8. Помийте машину. Якщо погода дозволяє відмовитися від послуг автомиття, на вихідних помийте машину своїми руками. Це не просто фізична праця, але і прекрасний привід подихати свіжим повітрям і навіть позасмагати.

9. Полагодіть свій одяг самі. Заощадьте на послугах кравця і швейного ательє і самі штопайте і перешивайте. Пришивайте гудзики і зашивайте шви, що розійшлися, не відриваючись від улюбленого серіалу. Результат - мінус 100 калорій.

10. Не користуйтеся ліфтом. Без сумніву, цю порада ви вже чули раніше, проте не варто нею нехтувати. Всього 20 хвилин ходьби по сходах протягом дня - і про сто калорій можна забути.

Зараз ви читаєте новину «10 простих способів спалити калорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі