субота, 30 серпня 2008 11:03

10 порад для тих, хто хоче схуднути

10 порад для тих, хто хоче схуднути
1. Вам нічим зайнятися окрім як піти поїсти? Придумайте яке-небудь заняття окрім прогулянок до холодильника. Немає нічого хорошого в тому, що вільного часу дуже багато. А жуєте ви від нудьги.

2. Не думайте весь час про схуднення. Не перетворюйтеся на рабу свого шлунку.

3. Їжте, скільки хочете. Більше цього - не слід. Це вже обжерливість.

4. Синдром "завтра". Худнути ви почнете завтра, а сьогодні наїмся. І наїдаєтеся, ну, хто б сумнівався, особливо проти ночі. Тільки ось завтра зайві калорії нікуди не зникнуть. І буде дуже сумно. І знову захочеться послати все це схуднення, куди подалі.

5. Якщо так хочеться що-небудь жувати, хай це будуть не спокусливі булочки. Можна успішно жувати фрукти і овочі. Вони також смачні, і до того ж дуже корисні.

6. Не потрібно себе ненавидіти. Після нападу "обжерливості" починається з"ясування відносин з совістю і дзеркалом. Краще знайдіть в собі щось красиве, те, що вам в собі подобається. Родимку на п"яті або нижню вію, ніготь на мізинці - що завгодно. І радійте - допомагає.

7. Подивіться на світ іншими очима. У ньому багато прекрасного, до речі. Зізнайтеся, останнім часом всі ваші думки зводяться до питання: "Їсти або не їсти?" Забудьте про це і йдіть милуватися прекрасним.

8. Не голодуйте! Від того, що шлунок кричить і мучиться, можна здатися і з"їсти все, що знаходиться в будинку. А це явно зайве. Відчуття голоду не означає, що вам треба терміново обжертися цукерками або смаженим м"ясом. Існують продукти корисніші, які фігурі не шкодять.

9. Не мучте тих, хто оточує вас. Вони, напевно, вже ненавидять питання: "Скажи, я жирна, так?" Хтось візьме і скаже: "Так". І що? А те, що ви турбуватиметеся і організуєте собі черговий бенкет - на весь світ. Врешті-решт, від даремних питань ще ніхто не схуднув.

10. І якщо вже ви вирішили худнути, починайте прямо зараз. У вас все вийде.

Neboley.com.ua

Зараз ви читаєте новину «10 порад для тих, хто хоче схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі