четвер, 11 вересня 2008 20:28

У Києві з"явиться 3D-кінотеатр IMAX

 

20 вересня у Києві відкриється перший в Україні кінотеатр системи IMAX (від англ. image maximum — "максимум зображення"). Він розташований у новому розважальному комплексі "Блокбастер" на Петрівці, просп. Московський, 34в. Кінотеатри IMAX забезпечують найчіткіше, найяскравіше та найстійкіше зображення в світі.

Екран у залі заввишки з триповерховий будинок. Ширина — 22 м, висота — 12,5 м.

— Поверхня покрита шаром срібла для збільшення коефіцієнту віддзеркалення. Екран закруглений із боків, щоб глядач ні на що не відволікався. За ним стоять чотири потужних динаміки, — розповідає "ГПУ" директор кінотеатру 29-річний Геннадій Бондар. — Уперше я побував у такому залі в Петербурзі. Дивився фільм "Людина павук-2" у форматі 2D. Це був величезний екран, суперзвук. А якщо в окулярах, то просто попадаєш всередину. До такого екрана швидко звикаєш, звичайні потім здаються етикетками від цукерок.

Протягом року показуватимуть два фільми в 3D-форматі: "Підводний світ" і "Космічна станція". Раз на місяць обіцяють обновляти третій.

У день відкриття безплатно показуватимуть 10-хвилинний ролик із трейлерів фільмів. Будуть кадри в обох форматах. Потім квиток коштуватиме 35 грн для дітей і 45 для дорослих. За кордоном ціна — від 150 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві з"явиться 3D-кінотеатр IMAX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі