четвер, 23 жовтня 2008 18:52

У хлопчику з чотирма очима живе близнюк

Автор: інтернет-сайт www.life.ru
  Павло Корчагін народився із чотирма очима. Має двокольорове волосся — руде та біле
Павло Корчагін народився із чотирма очима. Має двокольорове волосся — руде та біле

У 13-річного Павла Корчагіна з російського міста Кемерово при народженні було чотири ока. Немовля прооперували й видалили зайву пару.

Нещодавно Павло поскаржився на біль в правій нозі. Кінцівка розпухла та почервоніла. Хлопчика направили на ультразвукову діагностику. Виявилося, він має подвійну систему вен. Вони дісталися йому від сіамського близнюка, який розмістився  всередині, а не зовні.

Матір дитини — 34-річна Надія Корчагіна. Під час вагітності була впевнена, що носить двійню. Її родичі часто народжували по двоє дітей.

— 1994 року, коли я носила Павла, обладнання в нашій клініці було недосконалим. Лікарі не могли точно визначити, матиму я одну дитину чи дві, — згадує жінка. — Після кесаревого розтину принесли одного хлопчика із чотирма очима. Та я все одно його люблю.

Надія запевняла оточуючих, що зайва пара очей з"явилася в Павла від ненародженого близнюка. Хлопець має двокольорове — руде та біле — волосся та брови. Видалені очі були блакитного кольору. Нині Павло має сірі.

Багато років Надія ховала сина від людей. На прогулянки вдягала йому картуз та сонцезахисні окуляри. Хлопчик сліпий.

Зараз ви читаєте новину «У хлопчику з чотирма очима живе близнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі