четвер, 16 серпня 2007 18:53

Кішка втретє вижила після падіння з дев"ятого поверху

Із балкона квартири на дев"ятому поверсі в Полтаві три тижні тому випала кішка Пуля. Тварина зламала дві лапи, але вже ходить по квартирі. Через два дні після падіння вона спіймала мале пташеня.

— Вранці Пуля гралася на балконі, — розповідає 61-річна пенсіонерка Наталія Федорченко. — У нас поруч живуть ластівки. Ось вона, мабуть, за ними й вистрибнула, розірвавши москітну сітку. Знайти її наступного дня допомогла двірничка. Кішка забилася за ящики зі сміттям.

Пулю відразу ж відвезли до приватної ветеринарної клініки "Ветмір". Там констатували перелом передньої та задньої лап. Гіпс не наклали — сказали, що й так зростеться. Тварину поклали під крапельницю, вкололи знеболювальні та ліки від запалення. На лікування власники витратили 42 грн.

Кішка в сім"ї Федорченків живе вісім років. Сама приблудилася до квартири. До цього Пуля вже двічі падала з дев"ятого поверху. Кожного разу намагалася спіймати то комах, то птахів.

Три роки тому кішка приземлилася на крони ялини, що росте поблизу під"їзду. Щоб зрослися дві зламані лапи, її оперували, вставляли спиці. Лікування обійшлося в 150 грн. Вдруге Пуля впала на перекопану землю й нічого не зламала. Їй приписали лише мазь від розтягів.

Господарі годують кішку рештками зі столу. Купують і корм для котів. Їй подобається спати на шафі, щоб ніхто не чіпав.

— Дуже любить мого чоловіка Володимира Івановича. Завжди зустрічає його біля дверей, — каже Наталія Миколаївна. — Ревнує до меншого онука Руслана. Йому рік і десять місяців. Коли дід бере його на руки, кішка ходить кругами, нервує.

Зараз ви читаєте новину «Кішка втретє вижила після падіння з дев"ятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі