пʼятниця, 04 липня 2008 07:07

Затримали вбивць Володимира Бондаренка

У селі Количівка Чернігівського району затримали четвертого підозрюваного у вбивстві директора комунального підприємства Чернігівбудінвест Володимира Бондаренка. Поки що відомо тільки його прізвище — Навроцький.

— Було близько восьмої вечора, — розповідає 66-річний Олексій Невинний із Количівки. — Я вийшов зустрічати корову з пасовища. Дивимося, а на вулицю машини з синіми номерами їдуть і їдуть. Десь близько десятка. Вийшли чоловіки в камуфляжі. Паркан і ворота навколо будинку високі, більше 2 метрів. Зачинені з двору. Один із "беркутівців" сальтом перестрибнув через ворота. Потім впустив інших. Через кілька хвилин ми почули крик. Наче комусь руку заломали. Міліціонери роз"їхалися, коли стемніло.

Під час обшуку знайшли пістолети Макарова і "Вальтер", автомат Калашникова, мисливську рушницю та гранату.

Директора Чернігівбудінвесту Володимира Бондаренка вбили 1 березня в заміському будинку в селі Улянівка Чернігівського району.

— Нападників було четверо, — каже начальник обласної міліції, полковник Іван Катеринчук. — Один із них напав на дружину і почав бити її. Випитував у жінки, де зберігаються гроші і коштовності. Коли дізнався, забрав ключі від чернігівської квартири Бондаренка. Двоє поїхали туди, забрали 33 тисячі доларів, 500 євро, золото.

На слід вийшли 21 березня. У Чернігові затримали трьох — 32-річного Ігоря, 47-річного Олександра і Сергія, 23 роки.

— Організатора не вдалося спіймати одразу. Він ховався в Києві, Харкові. 5 червня його затримали в будинку. Вилучили план участі кожного в убивстві Бондаренка. Інший план — як поводити себе, якщо затримають, — пояснює полковник.

За неофіційними даними, убивць навів відомий у Чернігові чиновник. Катеринчук не підтверджує і не спростовує цю інформацію. Посилається на таємницю слідства.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивць Володимира Бондаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі