понеділок, 23 квітня 2007 07:03

"За ніч було по 4–5 клієнтів — і товсті, і лисі, і пітні, і вонючі"

Автор: фото: Валентина ОСТЕРСЬКА
  П’ятнадцятирічна Ольга з Городнянського району Чернігівської області два роки працювала повією на окружній дорозі в Києві. Через те, що закон забороняє публікувати  імена та фото неповнолітніх злочинців, редакція замалювала дівчині очі та не повідомляє її
П’ятнадцятирічна Ольга з Городнянського району Чернігівської області два роки працювала повією на окружній дорозі в Києві. Через те, що закон забороняє публікувати імена та фото неповнолітніх злочинців, редакція замалювала дівчині очі та не повідомляє її

Наприкінці березня кримінальна міліція в справах неповнолітніх затримала в Києві на Окружній дорозі 15-річну повію Ольгу. Дівчина кілька разів утікала зі школи-інтернату в райцентрі Городня Чернігівської області.

Із Олею зустрічаємося в приймальнику-розподільнику Чернігова. Вона — чорнява, худенька. Верхній зуб вибитий.

— Народилася в Городнянському районі, — каже вона. — У мене є ще восьмирічний брат і дванадцятирічна сестра. Мати пила, тому 2003 року нас забрали до притулку в Чернігів. Звідти — в Городнянську школу-інтернат.

У інтернаті познайомилася зі старшокласницею Танею. Каже, хотіла погуляти, побачити щось нове, тому погодилася на Тетянину пропозицію з"їздити до тітки в Київ, яка жила на Борщагівці. Оля божиться, що "не знала, якою буде плата за хороший прийом".

— У перший же день до мене почав чіплятися якийсь мужик, я злякалася, — веде далі дівчина. — Таня сказала: "Не трогай її, вона целка". Увечері дівчата повели мене на дискотеку. Купили пива. До того спиртного взагалі не пила. Шо було далі — не помню. Тепер я розумію, що туди чи клофеліну підклали, чи горілки підмішали. Прокинулася вдома у тітки. Між ногами боліло, простирадло в крові. Я все зрозуміла. Досі не знаю, хто в мене був першим. Тітка Наташа сказала, щоб даром хліб не їла, а йшла працювати. Я спитала: "Як це?". А вона: "Будеш займатися сексом, а за це платитимуть гроші".

Тітка Наталія разом із чоловіком-циганом жила в старому двоповерховому будинку на околиці Києва. Для Олі й Тані найняла двокімнатну квартиру. Кожна працювала в окремій кімнатці. Після роботи поверталися до тітки.

— Першим клієнтом був 22-річний хлопець, — каже Оля. — Мене трусило, було страшно, слова не могла мовити. Він сказав: "Не бійся". І поклав мене на ліжко. Було так страшно... І слова мовити не могла. Потім він сказав "спасибі" й пішов. Мене колотило весь день. Після цього спала майже добу.

Досі не знаю, хто в мене був першим

Згодом Таня навчила, як треба поводитися з клієнтами.

— Плату брали наперед: 250 гривень за звичайний секс, 150 — за оральний, — пригадує Оля. — Гроші у цигарковій пачці скидали сутернерці між сходи. Вона чекала у під"їзді й всю касу забирала собі. Нам давала тільки на презервативи, одяг, цигарки. Годувала абияк — суп, смажена картопля. Працювали з одинадцятої вечора до шостої ранку. За ніч було по 4–5 клієнтів. І товсті, і лисі, і пітні, і вонючі. Усякі.

Згодом тітка відмовилася знімати квартиру. Дівчат поселила в хліві біля свого будинку, а клієнтів вони чекали на Окружній дорозі. Там послуги повії коштують від 50 грн. Більшість неповнолітні. Найстарша, на прізвисько Чупа-Чупс, має 46 років.

— Клієнти возили в сауни, бані. Я попереджала, що не цілуюся і роблю тільки з презервативом, — продовжує Оля. — Мій обов"язок надівати його на клієнта. Ми стояли в міні-спідниці, коли холодно — у високих чоботях. Коли тепло, одягали прозорі блузки. Я стояла з двома дівчатами.

Розповідає, як потрапила до нового сутенера Руслана.

Одного вечора біля них зупинилася машина й вийшли кілька чоловіків. Дівчат заштовхали до салону й відвезли до якоїсь квартири. Руслан змушував віддавати весь заробіток йому. Бив, якщо втрьох здавали за день менш ніж $100. Олю обстриг налисо. Дівчина не хотіла жити, різала собі вени.

Оля закочує рукав. На лівій руці від кисті до передпліччя сім великих шрамів.

— Ніхто з клієнтів мене не жалів. Найбільше збочення — коли не хочуть платити, — каже дівчина. — Коли питали про вік — набавляла. Про інше мовчала. Раз зимою зупинився якийсь дядько, дав 250 гривень, сказав, щоб не мерзла, й поїхав.

Торік восени міліціонери впіймали Тетяну й відправили до інтернату в Городню. Згодом спіймали й Олю. Та вона знову втекла до сутенерки Наталії в Київ. Зняла з такими самими дівчатами квартиру й знову працювала повією.

Траплялися збоченці?

— Усякі були. На анальний секс я не погоджувалася. Є дівчата, що по цій лінії працюють.

А вихідні були?

— Коли місячні або дуже стомлювалася. Коли в усіх вихідний або свято, у нас якраз робота.

Найбільше за зміну Оля заробляла 850 грн. Гроші витрачала на кафе, одяг, косметику, цигарки, оренду квартири. У вільний час спала, гуляла, дивилася телевізор. Її улюблена передача — "Жди меня".

— Дуже рідко відчувала задоволення від сексу, — зізнається вона. — Це тяжка робота, треба грати задоволення.

Оля пише неграмотно. Проте гроші рахує вправно. Міліціонери кажуть, що вміє переконливо брехати. У приймальнику-розподільнику Оля проходить шкільну програму. У творі на тему "Моя найзаповітніша мрія" вона написала: "Если упадет с неба звезда, я загадаю желание. Ничего я в жизни так не хочу, как быть рядом с мамочкой, иметь хорошую семью. Мечтаю о любви и ласке маминой".

Зараз ви читаєте новину «"За ніч було по 4–5 клієнтів — і товсті, і лисі, і пітні, і вонючі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі