четвер, 24 квітня 2008 07:12

За автослюсаря вимагали 10 тисяч гривень

Приватного автослюсаря 24-річного Олександра Михайлика з Харкова захопили в заручники колишні клієнти. Від матері вимагали 10 тис. грн.

— Наприкінці березня до Михайлика прийшли двоє чоловіків, — розповідає Ігор Болюх з обласного Управління з боротьби з організованою злочинністю. — Попросили відремонтувати автомобіль "Опель-Кадет" 1988 року випуску.

Олександр виконав замовлення. Спочатку у клієнтів не було претензій. Однак за деякий час вони знову приїхали до Михайлика. Звинуватили у неякісному ремонті, вимагали повернути 3 тис. грн. Майстер відмовлявся.

— Клієнти побили його і відвезли до приватного будинку, — продовжує Ігор Болюх. — Тримали там майже два тижні.

Троє місцевих чоловіків і жінка спочатку вимагали у матері Олександра 7 тис. грн. Жінка погодилася, принесла гроші. Однак викрадачі вимагали ще 3 тис. На ім"я Олександра хотіли узяти у банку кредит на 30 тис. грн. Родичі Михайлика звернулися до міліції. Викрадачів затримали під час передачі грошей.

Міліціонери порушили кримінальну справу. Затриманих відпустили на підписку про невиїзд. Їм загрожує до семи років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «За автослюсаря вимагали 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі