понеділок, 27 серпня 2007 07:04

Володимир Облоухов підірвався в райвідділі міліції

На минулому тижні Центральний райвідділ міліції Миколаєва затримав 63-річного пенсіонера Володимира Облоухова. Його підозрювали у продажу наркотиків та тримали на підписці про невиїзд.

Облоухова зареєстрували в журналі відвідувачів та доправили на допит до слідчого, який вів справу. Того на місці не виявилося. У кабінеті начальника з боротьби з незаконним обігом наркотиків чоловікові сказали, що його справу вже розслідували й передали до суду. Володимир вийшов у коридор.

Наступної секунди у райвідділі пролунав вибух, по всьому приміщенню розлетілася цегла, уламки стін і дверей. Посеред руїн лежали частини тіла Облоухова.

Міліціонери викликали вибухотехніків. Ті встановили, що вибухнула протипіхотна наступальна граната РГД-5, що була прикріплена до пояса Володимира.

— Це щаслива випадковість, що крім підозрюваного ніхто не постраждав, — каже Оксана Шубина з прес-служби обласного управління міліції. — Адже вибух міг статися в  черговій частині, де постійно перебувають щонайменше 15 осіб.

Володимир Облоухов чотири рази сидів у в"язниці за крадіжки, хуліганство та продаж наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Облоухов підірвався в райвідділі міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі