четвер, 01 листопада 2007 07:08

Володимир Бодун відрубав односельцеві голову

25 жовтня в селі Тихоновичі Щорського району на Чернігівщині 40-річний Володимир Бодун відрубав голову 74-річному Михайлові Бодуненку. Чоловікові наснилося, що має вбити односельця.

— До мене прибігла мати Володі Бодуна. Каже: син убив Михайла Бодуненка, — розповідає сільський голова Петро Халіман, 66 років. — Я пішов туди, коли вже приїхала міліція. Крові стільки було, що страшно дивитися. Двері вибиті. Михайло лежав на ліжку з відрубаною головою.

Правоохоронці почали шукати винуватця. Знайшли його повішеним у старому хліві біля двору Миколи Стрільця. Господар розповідає:

— Бодун прибіг сам не свій і попросив: зарубай мене, бо я вбив діда Мишу.

Микола вигнав Володимира. Тоді той зайшов у хлів, вдарив себе ножем у живіт і повісився на стропилах.

Мати Бодуна згадала, що вранці син прокинувся і сказав, що має вбити Михайла Кузьмича. Так йому було наказано уві сні.

Про Михайла Бодуненка у селі кажуть, що він і мухи не образить. Вирощував бичків, здавав на м"ясокомбінат. До пенсії робив у колгоспі. Жив із дружиною. Син розбився на мотоциклі, донька мешкає окремо.

Бодун після армії працював трактористом. А потім став пити. Двічі потрапляв в аварії на мотоциклі. 2002 року в нього з"явилися ознаки "білої гарячки", сільський голова хотів відправити його на лікування. Однак мати не пустила сина. Дружини Володимир не мав.

— З п"яницями треба щось робити. Я і на сходці села казав це, — говорить Петро Халіман. — За вісім років мого головування померли 280 чоловік, половина — від горілки.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Бодун відрубав односельцеві голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі