середа, 06 серпня 2008 07:12

Водій мікроавтобуса побив пікетувальників

Автор: фото: УНІАН
  Пікетувальники б’ються з водієм і пасажиром мікроавтобуса на околиці кримського міста Алупка 3 серпня 2008 року
Пікетувальники б’ються з водієм і пасажиром мікроавтобуса на околиці кримського міста Алупка 3 серпня 2008 року

Близько першої дня 3 серпня на околиці кримського міста Алупки водій мікроавтобуса побився з мешканцями міста.

Зранку того дня майже 300 людей зібралися на мітинг на околиці міста. Вимагали відставки мера Андрія Харитонова та переобрання депутатів міськради. Протестували проти незаконної забудови земель, вирубки парків. Просили припинити здавати в оренду міські пляжі. Нині місцевим ніде купатися, бо майже всі пляжі платні.

Мітинг організував житель Алупки Кирило Копитчук. Дозвіл на проведення отримати не зміг. Аби не порушувати закон, мітингувальники марширували колоною пішохідним переходом. Таким чином перекрили дорогу на Сімферополь, водіям радили об"їжджати.

За 20 хв. біля переходу зупинилися кілька десятків автівок. Водій мікроавтобуса вискочив із салону й почав кричати. Вимагав звільнити проїзд. У розпалі суперечки накинувся на пікетувальників із кулаками. Йому на допомогу вийшов пасажир мікроавтобуса.

— Ходити колоною пішохідним переходом — це татарський винахід, — каже Олександр Домбровський, керівник прес-служби республіканського управління міліції. — Вони не порушують закон, бо дорогу не перекривають. Водночас не дають водіям змогу проїхати. А тут іще і спека. От в одного водія нерви й не витримали.

Міліціонери розігнали бійку. Нікого не затримували.

Зараз ви читаєте новину «Водій мікроавтобуса побив пікетувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі