пʼятниця, 14 січня 2011 11:05

Водій "Форда" вбив двох людей, бо їхав на літній гумі

Щонайменше двоє людей загинули і четверо скалічились у аварії 9 січня на столичній вул. Стеценка. Там спортивний "Форд Мустанг" розтрощив огорожу і двоє легковиків.

Того дня близько 16.00 чорний "мустанг" їхав від Інтернаціональної площі у напрямку вул. Олени Теліги. Свідки згадують, що водій перевищував швидкість, обганяв інших, різко змінював смуги руху. Раптом під час маневру не впорався з керуванням і 2-тонний автомобіль понесло. Збив тимчасову огорожу і вилетів на смугу зустрічного руху. Там ударив "Мазду-626", яку після зіткнення  відкинуло на "Кіа Піканто".

Внаслідок аварії загинули 39-річний водій "мазди" та його 36-річна пасажирка. 24-річна пасажирка "кіа"отримала закриту травму грудей. Її та водія врятували пристебнуті ремені безпеки. Водій та пасажири "мустанга" скалічилися. 23-річний шофер отримав закриту черепно-мозкову травму, забої грудей і живота, подібні ушкодження отримали його двоє пасажирів: 26 та 20 років.

Деталі й причини аварії з'ясовують слідчі. За попередньою версією, спортивний автомобіль понесло, бо їхав на літній гумі. Вона втрачає свої властивості зчеплення з покриттям при мінусовій температурі.

Задньопривідний "Форд Мустанг" має двигун 4,6 л і потужність 315 кінських сил.

Зараз ви читаєте новину «Водій "Форда" вбив двох людей, бо їхав на літній гумі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі