четвер, 03 лютого 2011 10:08

Віталій Мулярчук зник після святкування дня народження

Автор: фото з архіву Віталія Мулярчука
  Віталій Мулярчук
Віталій Мулярчук

У ніч проти 22 січня у Вінниці зник 24-річний Віталій Мулярчук. Його брат Володимир, 19 років, організував пошук у соціальній мережі "ВКонтакте". Відгукнулися 4 тис. людей.

— Того вечора вони святкували день народження друга Віталія, — каже Володимир. — Назад їхали у таксі. Брат попрощався з усіма та вийшов на вулиці Стеценка. І все.

Віталій Мулярчук на зріст 184 см, має коротке темно-русяве волосся, сіро-сині очі. На лівій руці носить золотий перстень із печаткою, на правій ключиці має шрам від операції. Був одягнений у чорні штани, чорний светр, темно-сіре півпальто.

— Ми зверталися до шістьох мєсних екстрасенсів. Усі кажуть, що брат живий, — додає Володимир. — "Бачили" його на якійсь стройці. Там люди ходять у чорних спецовках. Так одягаються добровольці для будівництва монастиря чи церкви. У двох екстрасенсів співпали версії, що Віталік знаходиться на півночі України.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Мулярчук зник після святкування дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі