четвер, 07 квітня 2011 03:45

Винуватець аварії втік від даїшників

Автор: фото: УДАІ УМВС України у Хмельницькій області
  Побиті автомобілі стоять за селом Крупець Славутського району Хмельницької області уночі 2 квітня. ”Субару Форестер” перекинув ”жигуля” й виштовхав його на зустрічну смугу —  під колеса ”Форда Ґалаксі”
Побиті автомобілі стоять за селом Крупець Славутського району Хмельницької області уночі 2 квітня. ”Субару Форестер” перекинув ”жигуля” й виштовхав його на зустрічну смугу — під колеса ”Форда Ґалаксі”

Уночі 2 квітня за селом Крупець Славутського району Хмельницької області зіткнулися три автівки. Винуватець аварії покинув машину і втік.

— Автомобіль "Субару Форестер" наздогнав "жигулі" і вдарив їх у бік, — каже 26-річна Світлана Свідерська з обласної Державтоінспекції. — Від удару ВАЗ кинуло на зустрічну смугу, якраз на "Форд Ґалаксі".

Водій "жигулів" Віктор Ягодка, 40 років, помер. Його скалічених пасажирів 50-річного Івана Мацюка із 20-річним сином Дмитром та Богданом Зайкою, 40 років, доправили до лікарні. Вони з міста Острог на Рівненщині. Травмувалася і пасажирка "форда" — громадянка Білорусі.

Водій "субару" 35-річний Роман Терновий утік. Його шукали з собаками. Ті довели до придорожнього кафе і втратили слід. Тернового оголосили у розшук.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець аварії втік від даїшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі