понеділок, 25 червня 2007 07:06

Вікторія Шикула погризла свого тримісячного сина

Автор: фото: Валентина ОСТЕРСЬКА
  Тримісячний Олексій Шикула в Чернігівській дитячій обласній лікарні. Рани на голові дитини обробили зеленкою
Тримісячний Олексій Шикула в Чернігівській дитячій обласній лікарні. Рани на голові дитини обробили зеленкою

26-річний Богдан Шикула з Чернігова привіз 3-місячного сина Олексія в дитячу обласну лікарню. У дитини були покусані праве вухо, голова, зламане праве плече, подряпана шия, анемія і гіпотрофія (мала маса тіла).

— Уперше бачу, щоб мати кусала дитину, — каже завідувач травматології Павло Сеник, який має 25 років стажу. — Зазвичай їх б"ють. Хлопчикові два тижні доведеться пролежати на витяжці, на покусаній вушній раковині утворилася гематома.

26-річній матері Вікторії Шикулі лікарі заборонили приходити до сина. Дитиною опікується 51-річна бабуся Галина Шикула. Скаржиться, що чотири місяці невістка їй не дозволяла наближатися до внука.

Богдан зійшовся з Вікторією кілька років тому. Жили  зі свекрухою в приватній хаті Шикул у районі Чернігова Подусівка. Галина Олексіївна працює продавцем на ринку, Богдан — пробиває діри під дорогою для комунікаційних труб. Торік у жовтні Богдан і Вікторія розписалися.

— Двері в їхню кімнату були постійно зачиненими, — веде далі жінка. — Будь-яке втручання в життя невістки дратувало її.

Свекруха прилаштувала невістку реалізатором на базарі. Однак та кинула роботу.

— Іноді ходила до друзів і рідних, поверталася напідпитку. Через це син її обзивав, повчав. Думала зміниться, як народиться дитина. Але за три місяці Льоші двічі лікували пневмонію. Кажу: "У нього ж ребра стирчать". А вона: "Нікому я не потрібна. У матері своя сім"я. Вітчим сказав йти жити зі своїм чоловіком".

9 червня Богдан виніс показати онука бабусі Галині Олексіївні. "Глянь, до чого вона дитину довела", — сказав.

Свекруха хотіла взяти маля на руки. Невістка вибила шибку у вікні й закричала, що в неї забирають сина. Богдан прогнав жінку з дому. Вікторія з дитиною пішла. Назад повернулася 12 червня. На голові хлопчика були глибокі подряпини, шкіра ніби стесана. Мати сказала, що сама покусала сина. Чоловік викликав "швидку" й міліцію.

— Можливо, це післяпологовий психоз, чи вона так виливала злість на Богдана, — зітхає свекруха. — Може, стрес переживала після сварок. Коли внучок плакав, вона казала: "Сколько он будет скулить? Как ему пасть закрыть?".

Вікторія Шикула — миловидна жінка.

— Не знаю, що на мене найшло, — каже. — Все на нервах, все на нервах... У нас із чоловіком спочатку все було добре. Та він був проти, щоб я провідувала друзів. Вимагав його слухати. Через це сварки, бійки.

Вікторію можуть судитиРаніше вона вже отримувала два роки умовно за крадіжку.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Шикула погризла свого тримісячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі