середа, 01 грудня 2010 00:15

Віктора Гаркавого застрелили на базарі

Автор: фото з сайта www.odnoklassniki.ru
  Львів’янин Віктор Гаркавий мав дружину
Львів’янин Віктор Гаркавий мав дружину

Увечері 29 листопада на Привокзальному ринку у Львові розстріляли 27-річного Віктора Гаркавого. Він збирав із підприємців касовий збір.

Чоловік із чорним пакетом ВОSS зайшов до приймальні директора ринку о 16.30. Там немає охорони й камер спостереження. Двічі вистрелив у Гаркавого — той сидів за столом. Кулі влучили у голову й шию. Нападник утік.

— Віктор був сином бухгалтерки, яка працювала в одного зі співвласників ринку, — розповідає 49-річний Сергій Нагачевський з обласної міліції. — Мотивом убивства може бути професійна діяльність. Або ревнощі. Убитий був одружений, але зустрічався з іншою жінкою.

Міліціонери приїхали за 30 хв. Наказали закрити павільйони. Продавці думали, що застрелили 23-річного Віктора Костика — сина власника базару Володимира Костика, 47 років.

Наступного дня Привокзальний працював у звичному режимі.

— Про Гаркавого нічого поганого не чули, — каже продавщиця жіночої білизни Світлана.

Віктор — львів'янин, жив на вул. Городоцькій неподалік базару. Закінчив економічний факультет університету ім. Франка.

Через 1,5 год. після стрілянини міліціонери отримали повідомлення про ще два вбивства. На вул. Величковського знайшли тіла Ігоря Бобеляка, 42 роки, та 46-річного Романа Юра. Говорять, один із них — власник перукарні, інший — комп'ютерного клубу. Свідки розказують, один вистрелив у другого, а за мить застрелився.

Міліціонери пов'язують вбивства, бо скрізь однакові гільзи. Гадають, убивця конфліктував із жертвами.

За останні п'ять років у Львові розстріляли кількох бізнесменів. Торік — співзасновника будівельної компанії "ЛІБК" Ігоря Кульчицького, 2007-го — кримінального авторитета Миколу Лозинського, 2006-го — гендиректора склодзеркального заводу Богдана Дацка, наприкінці 2005-го — Степана Сенчука, власника корпорації "Еколан" і екс-губернатора. Вбивств не розкрили.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Гаркавого застрелили на базарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі