середа, 15 серпня 2007 07:06

Віктор Романенко ґвалтував квартиранток

До дев"яти років тюрми засудили в Черкасах водія-експедитора магазину Віктора Романенка, 40 років. Він 19 травня 2006 року зґвалтував 14-річну Ірину — студентку з райцентру Тальне.

— Ірина навчалася в коледжі. Знімала квартиру на вулиці Волкова. Потім прочитала в місцевій газеті "От і До" оголошення, що в будинку на Енгельса за 120 гривень здається кімната для дівчини або жінки до 40 років. Пропозиція була вигідна. Ірина зателефонувала за вказаним номером, — розповідає "ГПУ" прокурор Соснівського району Черкас Юлія Пасічна.

Романенко протягом п"яти років давав подібні об"яви. Зазначав, що "здає в трикімнатній квартирі кімнату для дівчат та жінок з метою спільного проживання".

— Я поміг їй перевезти сумки, — пояснив він слідчим. — Поки вона розкладалася, нагрів для неї чотири відра води. З ванни вона вийшла в короткому махровому халаті і без нижньої білизни. Ми випили 200 грамів вермуту і стільки ж горілки.

Ірині Віктор сказав, що в іншій кімнаті живе його сестра з двома племінницями. Таке сусідство було прийнятним для студентки. Про те, що сам також живе в цьому помешканні, той промовчав.

— Спиртних напоїв я не вживала. Не бачила, чи пив Віктор. Але в кімнаті стояли порожні пляшки. Я поговорила по телефону зі своїм хлопцем. І сказала Віктору, що хочу спати. Він вимкнув світло. Мовляв, ляже тут, бо в його кімнаті йде ремонт. Ліг на іншому ліжку. Включив музику на радіоприймачі. А через кілька хвилин я почула, що він роздягається, — розповіла в міліції Ірина.

Віктор голий поліз до Ірини під одіяло. Та почала кричати, щоб відпустив, бо ще незаймана. Чоловік пригрозив їй задушити.

Крики в братовій кімнаті почула його 37-річна сестра Тетяна. Жінка почала стукати в двері. Віктор притих, але не відступив від задуманого. Зранку сказав Ірі, що грошей за квартиру не братиме й більше її не чіпатиме. Дівчина зателефонувала 23-річному братові, щоб приїхав по неї. Заплакану сестру той відвіз у міліцію.

Віктор жив без дружини. Має кілька судимостей за крадіжки. Сестра каже, що не раз бачила, як із братової кімнати вибігали голі заплакані дівчата. Віктор бив її та своїх неповнолітніх племінниць.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Романенко ґвалтував квартиранток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі