Ексклюзиви
четвер, 04 листопада 2010 01:31

Велосипедиста Костянтина Бєляєва задавив міліціонер

— Однаково — бандит чи міліціонер. Задавили сина і тепер кажуть: сам винен, — розповідає 50-річна Тетяна Бєляєва з міста Авдіївка Донецької області. 7 жовтня її сина збив "Опель Омега".

26-річний Костянтин Бєляєв працював машиністом крана в Донецькому вагонному депо. Після роботи їхав велосипедом додому. Іномарка налетіла на нього на початку восьмої вечора.

— Ми приїхали на місце, — згадує Володимир Бєляєв, батько загиблого. — Стоїть та машина, лобове і дах побиті. Гальмівного шляху не побачив. Підходить до нас водій, "извините", — каже. Так, наче собаку задушив. Потім даїшники говорять, що в них спецмашини для тіла нема. Поклав Костю за заднє сидіння свого "жигуля", та й повіз у морг…

Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом аварії, звинувачення нікому не висунули.

— Я питала в слідчого, хто убив сина. — "Таємниця слідства". Та прокурор зжалився і написав: Редченко Андрій Ігоревич, оперативник внутрішньої безпеки МВС Херсонської області. Кажуть, він у Горлівці живе. Чула, що вже і експертиза є, начебто він не винен. Зробили мого Костю п'яним, а міліціонер далі працює.

— Костя був тверезий, — запевняє колега загиблого електрик Володимир Гробчак. — Ми з ним прощалися за півгодини до аварії. За два роки, які він у нас працював, я жодного разу не бачив його випившим. А на тій трасі постійно когось збивають. На другий день після Кості збили пішохода.

За півроку до загибелі Бєляєва на тому ж місці оперативники донецького карного розшуку збили авдіївця 22-рiчного Максима Iващенка. Ще живого вивезли на пустир і викинули.

Зараз ви читаєте новину «Велосипедиста Костянтина Бєляєва задавив міліціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути