пʼятниця, 30 листопада 2007 07:07

Валерій Северин зарізав трьох нападників

Автор: фото: газета ”Приазовский рабочий”
  Валерій Северин із дружиною Іриною та донькою Катериною на кухні своєї квартири в Маріуполі Донецької області
Валерій Северин із дружиною Іриною та донькою Катериною на кухні своєї квартири в Маріуполі Донецької області

Уранці 9 листопада родина Северинів із Маріуполя Донецької області пішла на службу до місцевої церкви. Додому повернулися близько десятої години. 43-річний Валерій із 41-річною дружиною Іриною та вагітною донькою Катериною, 21 рік, сіли снідати. Собаку випустили надвір.

Валерій Северин має власний бізнес. Родина мешкає у подвійній квартирі 4-поверхової сталінки

по просп. Перемоги, 48 у центрі міста.

Ірина Яківна почула, як у двері шкрябає їхній білий спаніель. Пішла відкрити їх. Раптом до квартири увірвалися троє чоловіків. У руках тримали чорні пакети із загорнутими в них каменюками. Крикнули:

— Всем лежать!

Один із нападників повалив жінку на долівку й почав бити, двоє увірвалися до кімнати. Валерій лише мить дивився на бійку — не міг зрозуміти, що діється.

— На кухню забігло двоє, потім — третій, — згадує Валерій Васильович. — Накинулися на мене, вдарили чимось важким по голові. Донька закричала. Я схопив табуретку й розбив її об голову одного з невідомих. Під рукою опинився ніж, яким я вдарив одного, потім другого, третього.

Згодом на трьох нападниках експерти нарахували п"ять ножових поранень.

— Вони стали смертельними, — розповідає Іван Бабаєв із Маріупольського міськвідділу міліції. — Двоє намагалися втекти, вибігли у двір. Третього Валерій Васильович повалив на підлогу і не відпускав, доки не приїхала міліція.

На "02" зателефонувала Ірина. Міліціонери знайшли зловмисників на дитячому майданчику неподалік від будинку. Вони були мертвими. Третього, якого тримав господар, доправили до лікарні. Він помер у реанімації.

За фактом нападу на родину Северинів порушили кримінальну справу. Їх допитують як потерпілих. Установлюють особи нападників. Двоє приїхали з Росії, а третій — який помер у лікарні — місцевий.

— Не виключаємо, що це не перший напад, — говорять у міліції. — А у діях Валерія Северина ми не бачимо складу злочину. Він захищав свою родину.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Северин зарізав трьох нападників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі