субота, 16 серпня 2008 07:09

Валерій Нинюк задавив батька під час масажу

На цвинтарі села Зміїнець Луцького району 8 серпня поховали 70-річного Івана Нинюка.

Пенсіонер мешкав у хаті край села вдвох із сином Валерієм, 37 років. Старенький хворів. Кілька років тому впав із дерева, пошкодив хребет і шию. Пенсії на ліки не вистачало, тому лікувався народними методами: укусами бджіл, саморобними мазями.

Валерій працює муляром на будівництві. Протягом двох років щодня масажував спину й шию батькові. Кваліфікації не має, однак його методи хворому допомагали.

Увечері 7 серпня Валерій повернувся з роботи напідпитку. Узявся за звичний масаж.  Завзято розминав шию батька, доки тому не стало зле. Викликав лікарів. До приїзду "швидкої" пенсіонер помер.

— У потерпілого продавлений хребет із ушкодженням спинного мозку, зламані шийні хребці від надмірного масажування, — каже судово-медичний експерт Луцького районного відділу міліції Петро Новосад, 44 роки.

Селяни шоковані смертю Нинюка. Розповідають, що Валерій любив і доглядав хворого батька, збирав для нього гроші на путівку в санаторій. Восени планував одружитися.

За ненавмисне вбивство Нинюку загрожує 5 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Нинюк задавив батька під час масажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі