четвер, 15 листопада 2007 07:04

В Алли Коростіль попечена третина тіла

Уночі 10 листопада загорілася зала гральних автоматів "Багіра" на вул. Собранецькій в Ужгороді.

— Відвідувачів тієї ночі не було, — розповідає керівник зали 29-річний Михайло Любка. — Працівниця Інна, 22 роки, та стажерка Алла, 23 роки, сиділи біля вікна. За 40 хвилин до підпалу в приміщення заглянув незнайомець. Постійних клієнтів дівчата впізнають, а цей був не зі своїх. Оглянув залу й вийшов.

Раптом знадвору через вікно залетіла палаюча пляшка з сумішшю бензину й солярки. Вогонь потрапив на плечі Алли, зайнявся одяг. Доки вона бігла до туалету, кофта на тілі згоріла вщент. Другу пляшку із сумішшю кинули біля дверей.

В Алли Коростіль попечено 30% тіла. Інна викликала міліціонерів та пожежників.

Патрульні Ужгородського міськвідділу міліції упіймали палія. Його напарник сидів у автомобілі "лада" за 100 м.

— Це боксери з Івано-Франківська — 20-річний Руслан та Віктор, 22 роки, — продовжує Михайло Любка. — Зізналися, що підпал їм замовили.

На Закарпатті мережа "Багіра" — друга за популярністю після "Екстеми". Керує нею 29-річний Василь Грибанов. За місяць до підпалу зали хтось кинув пляшку із займистою рідиною під вікно його будинку. Пожежу загасили. 8 листопада спалили авто постійного відвідувача "Багіри".

— Хочуть залякати власників та клієнтів, — припускає Михайло Любка. — Скоріш за все, це наші конкуренти.

Зараз ви читаєте новину «В Алли Коростіль попечена третина тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі