середа, 05 вересня 2007 07:07

Утретє за півроку страйкують перевізники Хмельницького

У Хмельницькій області жителі районів не можуть дістатися до обласного центру. Приватні автоперевізники вимагають погасити їм 3 млн грн боргів за перевезення пільговиків.

— За 2007 рік нам ані копійки не сплатили, — кажуть у Союзі президії автоперевізників Хмельницької області. — Нема за що платити податки, ремонтувати автобуси. Вони стають небезпечні — хто за це потім відповість у разі нещасного випадку?

У вівторок не вийшли сотні автобусів приватних перевізників. Чиновники запевняли, що знайшли заміну страйкарям.

— Ми майже в усі населені пункти пустили автобуси. Залишилося кілька десятків сіл, — зазначає генеральний директор ВАТ "Хмельницьктранс" 63-річний Петро Термавський. — Зараз ось буде нарада. Я попередив усіх директорів автостанцій, якщо будуть страйкувати, — повилітають з роботи.

Про сьогоднішню акцію протесту перевізники попередили місцеву владу ще минулого тижня. Кажуть, що відіслали кілька телеграм до Секретаріату президента й Кабміну. Запевняють, що через два дні до них долучаться водії автобусів з інших районів області.

Зараз ви читаєте новину «Утретє за півроку страйкують перевізники Хмельницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі