середа, 20 січня 2010 07:45

Юрія Скрекотня побив залицяльник сусідки

Автор: фото: Юрій СТРИГУН
  Юрій Скрекотень лікується у нейрохірургічному відділенні Черкаської обласної лікарні. У нього закрита черепно-мозкова травма, перелом носа і забій м’язів обличчя
Юрій Скрекотень лікується у нейрохірургічному відділенні Черкаської обласної лікарні. У нього закрита черепно-мозкова травма, перелом носа і забій м’язів обличчя

Увечері 30 грудня Юрій Скрекотень, 41 рік, повернувся з роботи додому. Він працює інженером вузла електрозв"язку в райцентрі Тальне на Черкащині. Повечеряв і ліг спати. Опівночі його розбудив телефонний дзвінок.

— Просили погукати сусідку Іванну Ребрину, — згадує Скрекотень. — Я вилаяв, що пізно дзвонять, і повісив слухавку. За півгодини знову дзвінок. Я поклав трубку поряд із телефоном, щоб не будили дружину й сина. О першій ночі гупали вже у двері. "Нашо трубку поклав?" — крикнув молодий чоловік і потягнув мене на вулицю. Вліпив мені по голові.

— Виходжу надвір, мій Юра без сознанія в калюжі крові лежить, а двоє хлопців б"ють його ногами, — каже Тетяна Скрекотень. — Я закричала. Прибіг сусід Василь Ребрина, а хлопці втекли.

Побитого відвезли до лікарні, а його дружина повідомила до міліції. Визначили, що телефонували з помешкання Василя Кваші — начальника ізолятора тимчасового утримання райвідділу міліції. Зранку його сина 18-річного Андрія з другом Сергієм Сливкою привезли на упізнання.

— Квашу я зразу впізнав, а Сливку — ні, — стверджує Юрій. — Міліціонери сказали, щоб не здумав забирати заяву, бо їм теж набридли витівки молодого Кваші.

Наступного дня Андрія звільнили з-під варти.

— Понятно, що батько не буде тримати в карцері рідного сина, — обурюється Скрекотень.

Його телефон спарений із сусідським.

— Ніколи проблем не було, — говорить інженер. — Аж доки Іванна Ребрина не почала зустрічатися з Андрієм. Того вечора посварилася з ним, не реагувала на дзвінки. От він і прийшов.

Скрекотень 10 днів лікувався в райлікарні, потім його перевели до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. Діагноз — закрита черепно-мозкова травма, перелом носа та забій м"язів обличчя.

Батько не буде тримати в карцері рідного сина

Потерпілий написав кілька скарг до обласної прокуратури.

— Для порушення кримінальної справи слід дочекатися висновків судово-медичної експертизи, — каже начальник районної міліції 41-річний Олександр Крутій. — Якщо встановимо, що Скрекотню завдали травм середньої тяжкості, то порушимо. Ніхто нікого не покриватиме. А доки їх немає, не будемо хлопців арештовувати.

Начальник ізолятора тимчасового утримання Тальнівського райвідділу Василь Кваша переконаний, що його син не винен:

— Його там і близько не було. Я це доведу в суді. А потім подивлюся на тих, хто оббрехав Андрія.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Скрекотня побив залицяльник сусідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі