середа, 25 червня 2008 07:10

Юрій Ляхов укинув 4-річну доньку у криницю

Юрій Ляхов укинув 4-річну доньку у криницю

У селі Суховоля Луцького району на Волині 13 червня поховали 4-річну Анастасію Ляхову. Мертву дівчинку витягли з дна 12-метрової криниці.

Анастасія зникла вдень 10 червня. Її 27-річний батько Юрій скаржився, що доньку вкрали невідомі. Дитину шукали майже всім селом, знайшли ввечері. Думали, що випадково впала й утопилася. Тіло віддали на експертизу. Після розтину Юрія Ляхова заарештували.

— Під час розтину встановили, що дівчинку забили до смерті, — каже 44-річний Олександр Сохацький із обласного управління міліції. — Її батько зізнався.

Юрій розповів, що того дня майстрував у дворі паркан. Дружина Світлана поїхала до Луцька. 2-місячний син Данило спав у колисці, Настя бавилася на подвір"ї. Батько гукнув доньку. Коли та забарилася, схопив палицю й почав бити її за непослух. Зупинився, коли мала перестала дихати. Юрій перелякався, вкинув тіло в покинуту криницю.

— Ми всім селом шукали Настю, — розповідає сусідка Лідія Шабала. — Юра притворявся, падав в обморок. Просив дати валідолу, ніби так переживав.

Світлана і Юрій Ляхови родом із Рівненської області. Чоловік чотири рази сидів у в"язниці за крадіжки й хуліганство. Востаннє звільнився в березні цього року. До Суховолі родина переїхала у травні.

Юрій ніде не працював. Сусіди кажуть, часто пиячив, бив дружину й доньку. Чоловікові загрожує довічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Ляхов укинув 4-річну доньку у криницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі