середа, 10 грудня 2008 16:17

Юрій Яременко підірвався через кохану

На кладовищі підірвався 32-річний Юрій Яременко з села Круподеринці Оржицького району Полтавської області. Чоловік не міг пережити розлучення з коханою.

— Чоловік узяв десь 200-грамову тротилову шашку. Такі використовують у промисловості, — розказує Юрій Сулаєв з обласної міліції. — Пішов на сільське кладовище, прив"язав її до себе й підірвав.

Юрій і його кохана Оксана — однолітки. Прожили разом 10 років. Дітей не мали. Мешкали із матір"ю Яременка.

— Жінка — нормальна людина, працювала економістом у місцевому господарстві "Агрофірма "Дружба", — каже сільський голова Круподеринців Валерій Житинський. — Юрко спочатку був агрономом-садівником. Випивав, дебоширив удома. Оксана не витримала, три місяці тому подала на розлучення і виїхала до брата в Черкаси. Надіслала у суд листа, щоб справу по розлученню розглядали без її присутності. Відтоді Юрій двічі намагався піти з життя. Перший раз таблетками труївся, другий раз із петлі витягли. А як жінка поїхала, він закодувався, перестав пити. Пішов працювати на тік машиністом зерноочисних машин.

4 грудня Оржицький районний суд постановив — надати подружжю 23-денний термін на примирення. Того самого дня Яременко зник.

— Юрина мати подзвонила мені десь о пів на дев"яту, — веде далі Житинський. — Каже, сина досі немає. У хаті знайшла записку від Юри: "Люди добрі, живіть нормально. Я не можу так більше жити, втратив сенс життя. Йду, бо Оксану кохаю".

Знайшли чоловіка наступного ранку.

— Як уже стало відомо про смерть, то люди почали згадувати, що напередодні чули вибух, — зауважує голова. — Але не звернули уваги, бо діти майже щодня підривають петарди.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Яременко підірвався через кохану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі