вівторок, 11 червня 2019 07:35

Юлію Сусляк запідозрили у торгівлі дітьми

У Грузії поліцейські затримали українку 37-річну Юлію Сусляк. Підозрюють у торгівлі людьми. Жінка прибула у країну 8 квітня з 10 дітьми, які за документами були їй рідними. Четверо — народжені 2017 року. Семеро — виносили сурогатні матері.

До затримання Юлія із дітьми жила в орендованій квартирі у грузинському місті Зугдіді. З нею був чоловік Юрій. Правоохоронці звернули увагу на них після того, як сусіди викликали поліцію. Ті заявили, що діти постійно плачуть. Їх забрали до лікарні, матір затримали.

Під час розслідування виявилося, що у родині Сусляків померла дитина, коли вони жили в Росії. 3-річний Сава послизнувся у ванній і втопився. Перевірити причину смерті через ексгумацію не можуть. Батьки надали документи лише про поховання сина.

Батько дітей Юрій Сусляк встиг утекти до Абхазії. Звідти опублікував відео­звернення.

— Моїй дружині існує загроза життю. До неї підселили жінку із психічними розладами, яка проявляє агресію, — говорить Сусляк. — Вона перебуває під вартою через те, що побила свого чоловіка. Приймає ліки і періодично в неї бувають приступи агресії. У суботу була спроба самогубства — розбила умивальник та порізала руки. На сьогодні в Юлі забрали все, що в неї було — гребінець, косметику, всі речі, постільну білизну.

7 червня дітей перевезли із Грузії президентським літаком. Зараз вони всі у лікарні Хмельницького.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Сусляк запідозрили у торгівлі дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі